Sint RafaŽl kerk

Algemene interessante links


Kerken in Beeld

Kerkfotografie brengt kerken in beeld. Uitnodigend en inspirerend. Je vindt op deze site een overzicht van kerken die tot op dit moment door ons gefotografeerd zijn. Er is niet geselecteerd op denominatie of architectuur. Het gaat om kerken met een oud en/of bijzonder interieur.

Foto's van kerken

In 1965 is het Instituut voor Christelijk Cultureel Erfgoed (voorheen Instituut voor Liturgiewetenschap) begonnen met het aanleggen van een fotoarchief van kerkgebouwen in Nederland. Dit omvat inmiddels ca. 3000 kerken met in totaal zoín 60.000 opnames van zowel historische als moderne gebouwen, zowel protestants als katholiek. Van iedere afzonderlijke kerk is een systematisch opgebouwd dossier aanwezig, met daarin oude afbeeldingen (voor zover beschikbaar), gevolgd door exterieuropnames (overzicht en details) en interieuropnames (idem)

Orgels in Utrecht

De stichting Utrecht Orgelland werd in 2005 in de stad Utrecht, de hoofdstad van de gelijknamige provincie, opgericht. De stichting heeft tot doel het informeren over en bevorderen van belangstelling voor het rijke orgelbezit van de stad en de provincie Utrecht..


Unie Katholieke Bond voor Ouderen

De Unie KBO is de grootste seniorenorganisatie van Nederland. Deze vereniging biedt naast belangenbehartiging op landelijk, provinciaal en plaatselijk niveau een uitgebreid scala een ontspannings- en opleidingsmogelijkheden.

Website speciaal voor senioren

SeniorWeb wil iedereen die niet met de computer is grootgebracht de mogelijkheden van de computer en internet zelf laten ervaren. Uitgangspunt is dat dit voor ťn door ouderen gebeurt.

 

 

 

 

 

 

 

 

contacten

© 2011 Mijn-eigen-website.nl