Sint RafaŽl kerk

Kinderen doen Eerste H. CommunieOp 13 juni hebben in de Sint RafaŽlkerk vier kinderen hun Eerste Heilige Communie gedaan. In het leven van een katholiek kind is dat een bijzondere gebeurtenis. Meestal hebben zij zich al enkele maanden voorbereid op deze dag, hebben daar naar toe geleefd. Om diverse redenen. Die redenen zijn afhankelijk van de plaats die de kerk of het geloof in hun leven en in het leven van het gezin waarin zij opgroeien heeft. Maar ook omdat het een feestdag is en zij na deze dag een beetje bij de volwassen mensen in de kerk horen. Als zij vanaf die dag naar voren gaan tiidens de communie krijgen zij ook een hostie en niet meer alleen een kruisje op het voorhoofd. Zij horen er helemaal bij.

En dat geldt nu ook voor Charmanthy, Noeria, Nooranie en Teddy. Want dat zijn de namen van onze kinderen.
Het thema van de viering was "Kinderen van God".
Hoe zij en de andere mensen in de kerk deze dag hebben ervaren is een klein beetje te zien op de foto's die hieronder te zien zijn.
Als u een of meer foto's zoudt willen downloaden om een afdruk te (laten) maken, kunt u deze beter hier halen.
Voor de foto's hieronder geldt dat als u de aanwijzer van de muis op het plaatje brengt, u onderin de mogelijkheid ziet om foto na foto te bekijken of een diashow te starten. Als u dan die aanwijzer op de foto laat staan krijgt u ook een begeleidende tekst te zien....terug

 

 


© 2006-2010 www.mijn-eigen-website.nl