Sint RafaŽl kerk

Barbeque 2019

Evenals vorig jaar hebben we ook dit jaar weer een barbecue gehouden met onze geloofsgemeenschap. Een goede traditie moet in stand gehouden worden. Vorig jaar was deze de afsluiting van ons feestjaar, het 50-jarig bestaan van de kerk. En door het mooie weer ook in de tuin.
Ook dit jaar werd weer gebruik gemaakt van de tuin, door vrijwel iedereen. Het weer was dan ook uitstekend. Voor een enkeling iets te warm, maar met af en toe een zuchtje wind en een wolk goed uit te houden. En anders was er de tent als beschutting. Wat wil je nog meer?
Ja, natuurlijk, een lekker hapje, want naast het gezellig samenzijn is dat natuurlijk waar men voor komt. Heerlijk vlees, een lekkere salade en drank naar keuze. Kortom, een dag om nog eens aan te denken.
En wat het dit jaar toch ook iets meer bijzonder maakte dan andere jaren waren twee dingen. Op de eerste plaats was het fijn dat onze pastoor Boogers er ook bij was. En genoot. Van vlees, maar meer nog van de saamhorigheid.
En een andere bijzonderheid was het optreden van ons kinderkoor, uitgebreid met enkele vrijwilligers. Kortom, heel fijn allemaal.
Voor degenen die er bij waren nog een herinnering, voor anderen een blik op waar zij niet bij waren: bekijk de foto's.

 

    

    

    

    

    

    

    

    

    

    

    

    

    

    

    

    

    ...terug

 

 

logo

© 2011 Mijn-eigen-website.nl