Sint RafaŽl kerk

Rafaelkerk nieuws


Algemeen
Door het coronavirus, dat de wereld en dus ook Nederland, in haar greep heeft, zijn er ook grote veranderingen in de RK kerk. Vieringen gaan voorlopig niet door, maar ook veel andere zaken worden anders.
Wij zullen proberen op deze pagina de voor onze Rafaelkerk relevante informatie te geven.
Door te klikken op de groene teksten gaat u naar de betreffende pagina of website
Voor meer algemene informatie over de situatie in Utrecht verwijzen we naar de website van Katholiek Utrecht en voor bisschoppelijke zaken naar die van het Aartsbisdom.
De redactie adviseert u dit regelmatig te doen in deze hectische tijd. Tal van initiatieven kunt u vinden op beide websites. Doen!


KerkTV
De Rafaelkerk is hiermee gestart. Op Youtube is een kanaal gemaakt om daar opnames op te zetten. De KerkTV is nog in de leerfase, maar als u wilt kunt u daar toch al van genieten. Kijk op Rafaelkerk
In deze corona crisistijd kan het zo mogelijk worden om live een eucharistieviering te volgen, of nu in de meimaand plechtig lof met uitstelling van het Allerheiligste.


Overleden
Maar in deze zorgwekkende tijd hebben we ook te maken met andere, verdrietige, zaken, zoals overlijden. Doordat er geen vieringen zijn worden velen van ons niet geÔnformeerd over een uitvaart of overlijden. Daarom worden op de site kopieŽn geplaatst van overlijdensberichten.

Nieuws
Er is een verandering in het vieren in de kerken sinds 1 juli 2020. Er mogen weer vieringen plaatsvinden, wel met een restrictie aan het aantal kerkgangers. Bij ons komt dat neer op maximaal 70 personen.

Als u meer wilt weten kijk dan op de Home pagina bij Kerk na 1 juli 2020

Voor onze Rafaelkerk is wel besloten dat u ook dan nog op dinsdag en vrijdag ochtend tussen 10 en 11 uur terecht kunt om een kaarsje op te steken.
LET OP: kom alleen als je geen ziekte verschijnselen hebt en houdt 1,5 meter afstand.

Samís kledings actie
Deze zou op zaterdag 18 april plaatsvinden. Samís kledingactie wordt verschoven naar half september...terug

 

 

logo

© 2011 Mijn-eigen-website.nl